Home / 2104 Dní čekání, Ochutnejte Znovu šampiona!

2104 Dní čekání, Ochutnejte Znovu šampiona!

Po 6 letech čekání mohou starší fanoušci, kteří milují Manchester United dresy, dokonce přesně říci číslo – 2104 dní, a květiny konečně rozkvetou! Manchester United konečně znovu okusil chuť šampionátu!

Ten Hag je bezpochyby největším přispěvatelem k obrodě Manchesteru United. Pomalý začátek způsobil, že lidé nebyli optimističtí ohledně nizozemského trenéra Ten Haga, ale fakta prokázala Nizozemcovu dokonalost. Na stadionu ve Wembley, když zazněl závěrečný hvizd, všichni členové Manchesteru United propadli karnevalu! Ten Hag s úsměvem na tváři řekl, že Manchesteru United přinese více šampionátů.

Hráčská kariéra Ten Haga byla průměrná, vstřelil 12 gólů, vyhrál pouze jednu mistrovskou trofej a nebyl vybrán do nizozemského týmu, ale všechny tyto frustrace byly po koučování uspokojeny. Ve věku 48 let deset Hag vyhrálo všechny trofeje v Nizozemsku! Ještě nezapomenutelnější byl výkon při trénování Ajaxu. Během tohoto období si De Jong, De Ligt, Ziyech a další nosící Ajax fotbalové dresyzačali získávat slávu v Evropě. To vše dokazuje schopnosti Holanďanů! Ale Ten Hag se s tím nespokojí, protože bude líný, když bude spokojený. Věří, že Ligový pohár je jen začátek. Po jeho stopách se nakonec znovu objeví neporazitelní Rudí ďáblové!